UN PROCÉS PARTICIPATIU

Apostem per pràctiques participatives on la ciutadania diagnostica i dissenya la mobilitat de Castelló amb èmfasi en l’accessibilitat, la bicicleta i els vianants. Davant la rigidesa institucional i la seua burocràcia, Castelló en Moviment incorporem a la gent en la tasca de recerca de solucions. La mobilitat implica un model de ciutat i de futur. Castelló es troba en una cruïlla i seria bo tindre un debat sobre la ciutat que volem. En aquesta web pots accedir a les diferents iniciatives que portem endavant al respecte.

Geolocalització dels punts a millorar
Notícies
Ruta en bici

EL 7 de Novembre vam fer una ruta per Castelló. Gràcies a les aportacions dels companys i companyes de Castelló en Bici i Bicimensajeríacs vam diagnosticar algunes deficiències de la mobilitat en aquest mitjà de transport. A continuació pots conèixer les conclusions del taller.

Ruta amb mobilitat reduida

El 31 d’Octubre vam conèixer de primera mà què significa viure amb mobilitat reduïda. Amb cadires de rodes i bastons de persones invidents vam trobar més de 30 obstacles als quals enfrontar-se per arribar des de Grapa al centre. A continuació pots conèixer les conclusions del taller.

Facebook