IMG 3532
  • CseM ha presentat una moció per solucionar l’incompliment de la normativa d’accessibilitat respecte a les places d’aparcament.

Castelló en moviment ha presentat una moció per al seu debat en el pròxim ple de febrer amb l’objectiu de complir en matèria d’accessibilitat universal pel que fa a les places d’aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda. Segons ha explicat la regidora de la formació assembleària, Paz Beltran, aquesta proposta política pretén que el govern municipal «adeqüe totes les places d’estacionament destinades a persones amb mobilitat reduïda per tal d’adaptar-se a la normativa d’Accessibilitat Universal».

Fan falta moltes més places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a la nostra ciutat. Concretament una per cada 40 i en canvi ens trobem ben lluny d’aquesta realitat.

A continuació la regidora de l’agrupació electoral ha afegit que «fan falta moltes més places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a la nostra ciutat. Concretament una per cada 40 i en canvi ens trobem ben lluny d’aquesta realitat».

En concret, seguint l’argumentari de la moció, aquesta normativa versa sobre les mesures que han de tenir aquestes places, la seua quantitat, així com la senyalització pertinent que els pertoca.

Beltran ha explicat que «cap d’aquests tres punts es compleix a la nostra ciutat. Aquest incompliment comporta que es dificulta enormement l’estacionament a aquest col·lectiu de veïns i veïnes, posant en perill inclús la seua integritat física en veure’s obligades a desplaçaments per la calçada fins a arribar al rebaix més proper. Les persones amb mobilitat reduïda mereixen totes les atencions.»