Declaracions Regidors
  • Presenten una Declaració Institucional de suport al professorat per la campanya «No a l’adoctrinament a les aules» que ha estat rebutjada pel PP i Ciudadanos.

El PP valencià va llançar la campanya «No a l’adoctrinament a les aules», que recull denúncies anònimes a la seua web. Davant aquests fets la formació assembleària ha proposat que l’Ajuntament de Castelló mostre la seua solidaritat amb tota la comunitat educativa, rebutge tota forma de coacció contra el professorat i la comunitat educativa i exigisca aturar aquestes campanyes de criminalització dels docents i l’ofensiva contra l’ensenyament públic valencià. Aquesta Declaració Institucional ha estat rebutjada pel PP i Ciudadanos.

El regidor Xavi del Señor ha declarat que «de fa un temps a esta part, determinats grups polítics venen carregant contra els docents de les escoles i instituts valencians als quals acusen d’adoctrinament en les aules, qüestionant la seua professionalitat i coneixements».

El portaveu de la formació assembleària fa referència a la creació d’una plataforma-formulari per a denunciar anònimament el professorat per suposats casos d’adoctrinament als alumnes. Del Señor valora que «ha estat l´últim però no l’únic cas d’assetjament col·lectiu que ha patit el professorat per part d’un partit polític. Aquesta actitud sectària i la creació de llistes negres suposa l’assenyalament del professorat per part de delators anònims, la qual cosa desatén tota ètica i posa sota sospita a tot el col·lectiu de docents del País».