Assemblea
  • Castelló en Moviment celebra una assemblea per valorar la relació amb els socis del Pacte del Grau, i valorar si continua participant en la Comissió de Seguiment del Pacte de Govern.

El passat dijous 7 d’abril l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el portaveu de la formació assembleària, Xavi del Señor, van mantenir una reunió en la qual van abordar la relació dels socis del Pacte del Grau. En aquest encontre el regidor va expressar el malestar existent en el seu grup polític, així ha declarat “evidentment no estem satisfets davant la manca d’avanços en matèries que considerem prioritàries, com el transport públic gratuït per aturats, unes noves ordenances fiscals profundament progressives, o revertir la privatització dels serveis públics”.

L’escenari està obert a canvis. Nosaltres anem a revisar quins aspectes millorar de la nostra forma de funcionar. Si els espais de treball no funcionen cal qüestionar-los per millorar.

De fet, aquest divendres 8 d’abril a l’espai de La Teixidora (carrer d’Adoberies, 17) se celebra una assemblea per valorar entre els membres del grup polític quina posició prenen en la pròxima Comissió de Seguiment del Pacte del Grau. Aquesta Comissió es convoca trimestralment i serveix perquè les tres organitzacions valoren i facen el seguiment de l’acord de govern. En l’última reunió es van decidir alguns temes que comptarien amb una major presència dels tres socis. Aquests temes eren: ordenances fiscals, model de ciutat i PGOU, participació ciutadana, pressupostos i inspecció de contractes.

En la reunió es valorarà quina posició prenen els assemblearis davant la pròxima reunió d’aquesta Comissió. “L’escenari està obert a canvis. Nosaltres anem a revisar quins aspectes millorar de la nostra forma de funcionar. I si els espais de treball no funcionen cal qüestionar-los” ha declarat Xavi del Señor, per afegir a continuació: “l’objectiu és clar: quins són els passos a seguir dins la institució per contribuir a millorar les condicions de vida dels nostres veïns i veïnes”.