Assemblea Març 2
  • La pròxima assemblea se celebra el 18 de Març a les 19h al Centre Cultura de la Marina, al Grau de Castelló. En aquesta reunió es valora el treball realitzat en les últimes setmanes i els següents reptes polítics.

El regidor de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, assenyala que la pròxima assemblea general abordaran diferents assumpte municipals: “entenem que la participació és el que vertebra el projecte municipalista de Castelló en Moviment, pel que cada mes abordem de forma col·lectiva els reptes polítics de la nostra ciutat.

La pròxima assemblea se celebra el 18 de Març a les 19h al Centre Cultura de la Marina, al Grau de Castelló. En aquesta reunió a banda del pròxim plenari de la corporació municipal, es valora el treball realitzat durant les últimes setmanes. “La nostra voluntat és fer d’aquestes assemblees espais per al protagonisme ciutadà, on el debat i la deliberació ens ajuden a avançar cap a un model de ciutat que pose les persones al centre de tot” ha assenyalat el portaveu de l’agrupació electoral.

Obrir un procés participatiu per tal d’oferir una alternativa a la realitat política, social i econòmica que vivim en els nostres dies.

Aquesta assemblea oberta pretén fer un repàs de tot allò que la formació ha viscut i ha dut a terme des del passat mes de febrer, així com per proposar noves línies de treball. En els punts de l’ordre del dia de l’assemblea de la formació assembleària es troba un debat al voltant de la Bústia anònima, una iniciativa per denunciar casos de corrupció, i la presentació dels informes dels grups de treball i les comissions de Castelló en Moviment. “Entenem que el treball polític que es fa fora de la institució és cabdal per encaminar-nos cap a una ciutat apoderada. Per això des de Castelló en Moviment convidem a tota la població castellonenca a organitzar-se i participar activament de la vida política municipal. La democràcia comença pel més proper, no podem delegar les decisions que ens afecten, cal participar” ha emfatitzat el regidor Del Señor. La formació assembleària planteja mantenir el treball des del carrer amb les entitats, moviments socials i amb la ciutadania en general, i “obrir un procés participatiu per tal d’oferir una alternativa a la realitat política, social i econòmica que vivim en els nostres dies.”