ASSEMBLEA 23 DE MAIG

Lloc: Camí Donació 91, a l’altura del Club de Tenis, segons el plànol entre l’Avinguda Germans Bou i l’Avinguda de la Mar.

Dia: Dissabte 23/05/2015.

Hora: 10:00h (es recomana arribar-hi un poc abans per ferel procés d’inscripció). Per a qui no sàpiga anar-hi, quedarem a les 9:45 en la Plaça Borrull.

mapa

Ordre del dia:
– Possibilitat de revocació de la mesa.
– Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
– Informe dels treballs que realitzen les comissions.
– Modificació del reglament de l’assemblea.
– Elecció de l’equip postelectoral.
– Aprovació de la carta financera.
– Precs i preguntes.

Explicació de l’ordre del dia:
– Possibilitat de revocació de la mesa.
Tal i com es recull en el reglament de l’assemblea es pot revocar la mesa al principi de cada assemblea, presentar una mesa alternativa i votar-la.

– Aprovació de l’acta anterior.
L’acta està penjada a la pàgina web a disposició de l’assemblea. La mesa en facilitarà una còpia en paper per què qualsevol persona puga consultar l’acta abans d’aprovar-la.

– Informació del treball de les comissions.
La coordinació de cada comissió informarà dels treballs que s’estan duent a terme en cada comissió.

– Modificació del reglament de l’assemblea.
Des de l’equip de coordinació s’ha elaborat una proposta de modificació del reglament de l’assemblea. La proposa està penjada a la web per a consultar-la. Es poden enviar esmenes al document fins al divendres 22 de maig a les 14:00h.

– Elecció de l’equip postelectoral.
L’assemblea ha d’elegir a les persones que representaran a Castelló en Moviment davant les possibles converses postelectorals. La proposta que es presenta és un equip format per 3 persones, una persona de l’assemblea, una de la llista de candidates i un altra de la Mesa.

– Aprovació de la carta financera.
La proposta de la carta financera es troba penjada a la web. Les esmenes es poden enviar fins al divendres 22 de maig a les 14:00h. per a ser debatudes i aprovades per l’assemblea.

– Precs i preguntes.


DOCUMENTS DE TREBALL:  CARTA FINANCERA | MODIFICACIÓ REGLAMENT