Hospital Provincial
  • El diputat Iñaki Vallejo emfatitza la necessitat de dissoldre el Consorci amb l’objectiu que l’Hospital s’integre completament en la xarxa autonòmica. A més, assenyala la necessitat d’auditar també la Fundació de l’Hospital Provincial.

Les últimes notícies sobre el Consorci de l’Hospital Provincial assenyalen que les factures irregulars assoleixen gairebé la xifra de 33 milions d’euros. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, la Conselleria de Sanitat ha ampliat la denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció amb aquestes noves factures.

Davant aquests fets el diputat provincial per Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, ha opinat que «l’auditoria està mostrant les irregularitats en aquest centre sanitari, les quals sembla que van continuar en el període en què Moliner ja presidia la Diputació». Des de Castelló en Moviment han recordat que la seua aposta implica la integració funcional de l’Hospital en la xarxa autonòmica i dissoldre el Consorci «ja que ha demostrat ser una entitat anòmala per a gestionar aquest recurs sanitari i sempre està immersa en les disputes polítiques entre el PSOE i el PP».

A més a més, Vallejo ha valorat que el seu grup polític espera que també s’audite «la Fundació de l’Hospital Provincial, una entitat vinculada a la Diputació Provincial, i amb finançament directe de les empreses implicades en la Gürtel».