SER RIC ES MOLT BARA 2
  • Castelló en Moviment fa la primera valoració de la Mesa sobre fiscalitat que s’ha celebrat aquest matí entre tots els grups polítics del consistori. A més, demana més interès i diàleg al bipartit per fer efectius els espais de treball entre els socis del Pacte del Grau.

Aquest matí s’ha reunit la mesa de fiscalitat en la que han participat els 5 grups polítics de l’Ajuntament de Castelló. En la reunió s’han marcat el 2 de maig com a data límit per fer aportacions en fiscalitat per part de tots els grups municipals. Des de la formació assembleària confien en l’oferiment fet per l’equip de govern a Castelló en Moviment per obrir un espai de treball entre les 3 forces polítiques signants del Pacte del Grau “per negociar una fiscalitat amb una majoria alternativa al PP i Ciudadanos”. Així, el regidor Iñaki Vallejo ha assenyalat l’esperança del seu grup perquè “el PSOE no sacrifique el canvi conformant-se amb mesures superficials aprovades amb els partits que defensen els interessos dels més privilegiats”, en referència a un possible pacte amb el PP i Ciudadanos.

Que el PSOE no sacrifique el canvi conformant-se amb mesures superficials aprovades amb els partits que defensen els interessos dels més privilegiats.

Al mateix temps, el regidor assembleari ha declarat que han corroborat el descontrol en la coordinació dels diferents departaments de l’Ajuntament, “motiu causant de les irregularitats en la gestió dels impostos que venim denunciant des de fa 2 mesos”, segons ha declarat. Així, Vallejo assenyala que la seua formació seguirà vigilant a l’espera de l’informe dels tècnics del consistori i, si escau, “denunciar l’actuació desenvolupada aquests darrers anys recorrent on sigui necessari”.

Per altra banda, el portaveu de l’agrupació electoral, Xavi del Señor, ha explicat el motiu pel que consideren poc efectives les reunions de la Comissió de seguiment del Pacte del Grau: “En les dues reunions celebrades els representants del PSOE van mantindre un rol passiu, sense aportar propostes ni adoptar compromisos. Els nostres prop de 10.500 votants ens han escollit per assolir canvis profunds en aquests temps de desigualtats, amb aquest motiu nosaltres dialogarem tot el necessari i més en aquells espais que siguen útils per aconseguir millores socials.