Fracking Bici
  • Castelló en Moviment sol·licita a l’Ajuntament que BiciCas s’implique en la campanya “30 dies en bici”. A més, l’agrupació electoral organitza diverses activitats per promoure l’ús de la bicicleta.

La campanya “30 dies en Bici” té l’objectiu de promoure durant tot el mes d’Abril l’ús diari i quotidià de la bicicleta. L’agrupació electoral va sol·licitar per escrit que l’Ajuntament se sumara a la campanya i s’implicara activament. Dins les demandes de la formació ciutadana consta l’adhesió de l’empresa gestora de Bicicas a aquesta iniciativa i faça promoció de la campanya. El regidor Xavi del Señor assenyala que dues setmanes després segueixen a l’espera de resposta: “encara estem a temps perquè la regidora que gestiona Rafa Simó mostre més interès” ha assenyalat.

Per la seua banda, Castelló en Moviment ha organitzat diverses activitats per promoure aquest mitjà de transport. El passat dissabte 9 d’Abril 40 persones van participar de la “Bicifestació nocturna”, una iniciativa organitzada per diverses entitats de la ciutat. A més, han anunciat dues activitats més: el passe del documental “Bicis vs Cotxes” el dijous 21 d’abril a les 19h, i un taller de reparació de bicicletes el dissabte 30 d”abril a les 11h. Ambdues activitats es realitzaran a l’espai municipalista La Teixidora (carrer d’Adoberies, 17).

La intenció de Castelló en Moviment tal com ha explicat Xavi del Señor és “visibilitzar i promoure l’ús de la bicicleta com a alternativa ecològica i lúdica, mitjançant el compromís de desplaçar-se diàriament amb ella durant el mes d’Abril per agafar un hàbit per a tot l’any. La bicicleta és el mitjà idoni per a una ciutat cuidadora”.