Transport Gratuit
  • La formació assembleària considera que “hi ha partit” amb les mesures que el portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, ha anunciat que volen negociar amb els socis del Pacte del Grau.

L’agrupació electoral valora de forma “positiva” el paquet de mesures fiscals que el portaveu de Compromís, Ignasi García, ha anunciat en els mitjans de comunicació. Des del grup municipal han declarat que amb aquest document “hi ha partit per un model just i progressiu”. El seu portaveu, Xavi del Señor, ha assenyalat que el seu grup polític considera que hi ha marge per fer de les ordenances “un instrument al servei de reduir les desigualtats i activar un nou model econòmic” i compartir punts de trobada.

La nostra voluntat és que pague més qui més té, i reduir el pes de la recaptació sobre els més castigats per la crisi.

Segons informa el regidor del Señor, continua sense haver-hi convocatòria oficial perquè els socis del Pacte del Grau treballen la fiscalitat municipal de forma conjunta. Tot i això, del Señor espera que el dilluns la regidora d’hisenda els convoque a la primera reunió.

Per la seua banda, Castelló en Moviment està treballant diferents mesures per accentuar la progressivitat de les ordenances fiscals municipals, les quals anunciaran en breu. El portaveu assembleari ha declarat: “la nostra voluntat és que pague més qui més té, i reduir el pes de la recaptació sobre els més castigats per la crisi. Dins el marge limitat que ens permet la legalitat farem tot el possible per encaminar-nos en aquesta direcció”.