Per Una Gestió Comú De La Piscina
  • Es compleixen 7 mesos del tanament de la instal·lació esportiva pública amb la plantilla encara a l’atur i la Diputació sense posar data de reobertura.

S’han complit 7 mesos des del tancament de la Piscina Provincial de Castelló, les instal·lacions continuen tancades i la plantilla, a l’atur. Ahir es va celebrar el judici dels treballadors conta l’antiga concessionària, Aiguagest SL, ampliada també a la Diputació, per demanar la nul·litat del seu acomiadament i que la Diputació es faja càrrec de la seua situació laboral fins a la seua reincorporació. «Han passat 7 mesos del seu tancament i la Piscina continua sense aigua i la plantilla, a l’atur. Moliner ens deia fa 7 mesos que optaven per traure una concessió de serveis perquè permetria agilitzar la reobertura de la Piscina. Han passat 7 mesos, i continua tancada. Eixa és la eficiència de la seua gestió, ens preguntem què ha fet en estos 7 mesos per la plantilla», es pregunta Iñaki Vallejo, diputat provincial de Castelló en Moviment.

Han passat 7 mesos del seu tancament i la Piscina continua sense aigua i la plantilla, a l’atur.

Des del tancament de la Piscina, la Diputació va aprovar un nou concurs per obrir un nou contracte de serveis; concurs que es va paralitzar per la denúncia de l’antiga concessionària; la gestió es va judicialitzar i només fa unes setmanes la Diputació va recuperar les claus i va iniciar les tasques de manteniment, atorgat amb una ampliació del contracte a Telecso. A dia de hui les tasques de manteniment continuen, però la plantilla continua a l’atur.

Moliner ens deia quan proposàvem la gestió pública de la Piscina que el PP optava, amb la seua majoria absoluta, per continuar amb la privatització per garantir els drets dels treballadors.

«Moliner ens deia quan proposàvem la gestió pública de la Piscina que el PP optava, amb la seua majoria absoluta, per continuar amb la privatització per garantir els drets dels treballadors. Doncs bé, ni s’han garantit els drets –porten 7 mesos a l’atur-, ni s’ha recuperat el servei ràpidament per als usuaris. Només s’han vist beneficiades pel seu tancament la Piscina privada del grup Suma Fitness, vinculat amb la família Roig –que va obrir just al tancar la Provincial-, l’empresa de manteniment i la nova empresa concessionària, que vorà blindades les seues pèrdues amb diners públics. Està clar al servei de qui està la Diputació», afegeix Vallejo.