Roda De Premsa
  • El diputat provincial considera que Moliner «repetís el mateix comportament partidista del que acusa a la Consellera de Sanitat».

Iñaki Vallejo, representant a la Diputació de Castelló en Moviment, considera que l’intercanvi d’acusacions entre el President de la Diputació, Javier Moliner, i la Consellera de Sanitat, Carmen Montón «no és més que un intent de PP i PSOE per atacar-se mútuament, sense cap intenció de millorar la gestió de l’Hospital Provincial». En eixe sentit, Vallejo considera que el més útil per a la ciutadania «seria dissoldre el Consorci entre Diputació i Conselleria i integrar l’Hospital a la gestió ordinària de la Conselleria».

No és més que un intent de PP i PSOE per atacar-se mútuament, sense cap intenció de millorar la gestió de l’Hospital Provincial.

La Fiscalia va arxivar dimecres la denúncia de la Conselleria de Sanitat per possibles delictes en els pagaments irregulars des de la gestió anterior en l’època de govern del Partit Popular. Davant eixa decisió judicial, el President de la Diputació, Javier Moliner, va demanar la dimissió de la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, per embrutar el nom de l’Hospital Provincial; malgrat que Fiscalía, que no va trobar delictes penals, sí va reconèixer irregularitats administratives en la gestió durant l’etapa en que el propi Moliner era el diputat delegat.

L’Hospital Provincial sempre ha sigut una anomalia dins de la sanitat pública de la Comunitat Valenciana.

«L’Hospital Provincial sempre ha sigut una anomalia dins de la sanitat pública de la Comunitat Valenciana, una d’eixes inversions de l’era de Carlos Fabra en competències impròpies de la Diputació per ampliar les seues xarxes d’influència. Continuem insistint en la necessitat de dissoldre el Consorci i integrar el Provincial en la xarxa pública valenciana. Els “errors administratius” que fiscalia ha arxivat com a delicte penal ens han costat molts milions d’euros. El Provincial no pot continuar sent el camp de batalla del bipartidisme, estem parlant de la salut dels castellonencs», ha afegit Iñaki Vallejo.