Photo 2017 11 24 18 36 02
  • L’agrupació electoral considera que l’esborrany dels comptes per al 2018 no té gaires avanços respecte del 2017 en les prioritats que proposen en el Pla Castelló Ara.

El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, ha valorat els comptes per al 2018 des de les portes del SERVEF. Els quatre regidors del seu grup polític han estat el matí presentant les propostes del «Pla Castelló Ara» a les persones aturades que assistien a les oficines del servei valencià d’ocupació.

Un afany més ambiciós per combatre l’atur en el pressupost municipal del 2018.

Del Señor considera que la situació en què es troba la ciutadania demanda un afany més ambiciós per combatre l’atur en el pressupost municipal del 2018. El portaveu de la formació assembleària explica que «el govern municipal ens demana el suport a uns comptes gairebé tancats sense cap avanç respecte a les tres matèries que els hem proposat prioritzar per a l’any vinent». En concret fa referència a les tres propostes que van presentar el 8 de novembre en roda de premsa: augmentar els jornals de vila, compra d’habitatge i un ambiciós pla de recuperació i millora mediambiental de l’entorn de la ciutat.

El debat pressupostari segueix obert mentre no contemplen un esforç clar per combatre l’atur.

El regidor Del Señor recorda que «en la primera edició dels Jornals de Vila vam negociar 40 llocs de treballs. Per a l’edició del 2017 vam aconseguir augmentar fins a 88 places. Per al 2018 necessitem seguir per la senda d’incrementar l’oferta d’aquest pla municipal d’ocupació per a contractar persones en l’atur». Tanmateix, des de Castelló en Moviment indiquen que «el debat pressupostari segueix obert mentre no contemplen un esforç clar per combatre l’atur, i per ara, reconeixem que no hi ha passos nous en aquesta direcció».

Finalment Del Señor ha valorat que «la nostra predisposició a arribar a un acord és plena. Ara bé, calen canvis perquè els pressupostos contemplen avanços en les nostres propostes».