Declaracions Regidors
  • La formació assembleària espera iniciar en setembre les negociacions perquè s’incorporen mesures acordades amb el govern municipal, les quals no consten al document publicat del Pla Pormenoritzat.

Des de Castelló en Moviment informen que «en setembre esperem començar a negociar amb els socis del Pacte del Grau canvis profunds en el Pla Pormenoritzat per avançar en qüestions acordades que actualment no es contemplen en el document publicat».

La regidora de la formació assembleària ha indicat una de les propostes acordades que s’ha quedat pel camí. En concret assenyala que «vam acordar reserva d’espais per a vianants en la zona centre de la ciutat entre el Raval de la Trinitat i el de Sant Fèlix. I al Grau l’eix que connecta el parc de la Panderola i el Pinar, passant per l’avinguda Sant Pere i Sebastián Elcano. En canvi, al document del Pla no consta. És tracta d’una de moltes propostes que haurem d’abordar a partir de setembre», ha informat Beltran.

Paz Beltran fa referència al document aprovat en el ple de juliol, el qual entra en període d’al·legacions a partir de setembre. La regidora Beltran ha recordat que «l’assemblea de Castelló en Moviment ens vam reunir de forma extraordinària davant l’escàs marge de temps del que disposàvem per a avaluar tota la documentació». De fet, un dels vots dels quatre regidors de Castelló en Moviment va ser l’abstenció. Per a la regidora «aquesta abstenció va ser un avís al govern municipal. No hem donat un xec en blanc i volem que s’incorpore moltes de les mesures que havíem acordat i que per ara no consten, com per exemple fer per a vianants aquest carrers».