Auditoria Hospital
  • Els dos grups polítics insten a la Diputació a definir-se i col·laborar per la posada en marxa de l’auditoria.

Els grups polítics a l’oposició de la Diputació Provincial Castelló en Moviment i Compromís han presentat per registre una moció conjunta per reclamar a la corporació provincial que “inste a la Conselleria de Sanitat i Salut Pública i l’actual equip directiu de l’Hospital a realitzar una auditoria de tota l’anterior gestió de l’Hospital Provincial de Castelló”.

Castelló en Moviment i Compromís han analitzat la situació del Consorci de l’Hospital després dels últims canvis en la seua direcció. Els seus portaveus valoren que “cal retornar la confiança sobre l’Hospital provincial”. Aquestes declaracions les realitzen després d’analitzar les últimes notícies de l’Hospital, el qual està en l’agenda pública per diverses polèmiques. Així, han fet referència a les avaries en els acceleradors lineals per a tractament oncològic o les darreres notícies sobre contractacions de personal.

Els representants dels dos grups polítics apel·len a Moliner i l’equip de Govern del PP perquè “replantege la seua postura ja que la ciutadania demanda saber què ha passat durant els últims anys amb els nostres diners, tenint en compte que el deute de l’Hospital va arribar a assolir xifres superiors als setanta milions d’euros”.