Hospital Provincial Castellón
  • Anna Peñalver trasllada la voluntat de Castelló en Moviment per realitzar una auditoria de tota l’anterior gestió de l’Hospital Provincial.
  • Aborden els plans de futur i les darreres novetats del Consorci Hospitalari.

Aquest dimarts 11 de Novembre, la diputada de la formació assembleària Anna Peñalver s’ha reunit amb el nou Director Gerent de l’Hospital Provincial Joaquín Sanchís García. L’encontre ha servit per conèixer els plans del nou equip directiu i la situació econòmica del Consorci Hospitalari. Per part de la diputada de Castelló en Moviment s’ha traslladat la voluntat de realitzar una auditoria de l’anterior gestió de l’Hospital Provincial de Castelló.

La portaveu Peñalver ha mostrat la seua inquietud amb les recents notícies de l’Hospital Provincial. En la conversa amb el director Joaquín Sanchís, la diputada ha abordat les últimes polèmiques. Així, ha declarat “s’ha generat un clima de desconfiança sobre la gestió d’un hospital molt important per a Castelló. Per això demandem saber què ha passat durant els últims anys amb els nostres diners. Instem a la Conselleria de Sanitat i l’actual equip directiu de l’Hospital a realitzar una auditoria de tota l’anterior gestió”.

La diputada per Castelló en Moviment ha fet referència a les últimes polèmiques. “El tema de la sala multisensorial per al dany cerebral per a xiquets de la Fundació Borja Sánchez, les continues avaries dels dos acceleradors lineals per a tractament oncològic, la cambra hiperbàrica que encara no s’ha arribat a posar en marxa, o les condicions laborals i els processos de contractació objecte de denúncia per part dels sindicats, són alguns dels fets en els que hem mostrat la nostra preocupació” ha subratllat.

Finalment, Peñalver ha assenyalat “el nostre grup vam sol·licitar documentació de la Fundació de l’Hospital ara fa dos mesos i encara no ha arribat res de res. Aquesta demora no és acceptable. Per això també li hem demanant celeritat ja que és membre de la gestora d’aquesta Fundació”.