Iñaki Vallejo Ple Diputació
  • Vallejo demana la convocatòria de la Comissió Municipal i les negociacions amb el club perquè es signen les condicions de l’ús del camp de futbol.

Castelló en moviment ha registrat una moció per al seu debat i votació en el Ple Municipal de la setmana que ve on demana l’acceleració de la redacció, negociació i signatura del conveni de cessió de Castàlia entre l’Ajuntament, propietari del camp, i el CD Castelló; així com perquè les reformes de Castàlia no s’inicien fins que dit conveni estiga signat. «És incomprensible la paràlisi que viu el conveni del Castàlia, quan fa uns mesos vam arribar a un consens tots els grups municipals», explica Iñaki Vallejo, regidor de Castelló en moviment.

Al Ple Municipal d’abril es va aprovar una moció per unanimitat on s’acordava que la negociació del conveni de cessió de Castàlia s’abordaria en una Comissió amb representació de tots els grups per garantir que el CD Castelló no es convertís en un arma política. Però des d’eixe moment només s’han produït tres reunions d’eixa Comissió i la negociació del conveni no ha avançat pràcticament res.

«Al Ple de la setmana que ve arriba la modificació de crèdit per destinar 1,2 milions d’euros a reformar Castàlia. I som conscients que eixa rehabilitació és necessària, però no té sentit abordar-la quan la relació entre el club i l’ajuntament per a la cessió del camp de futbol es troba en precari, eixa rehabilitació s’hauria d’englobar dins d’un acord general», explica Iñaki Vallejo, qui espera de nou trobar un acord en tots els grups polítics per accelerar la signatura d’eixe conveni.