1148c0c947ba828ea344776aa0a78f01 XL
  • La formació assembleària carrega contra la manca de col·laboració dels bancs i les immobiliàries i alerta a la regidora d’habitatge de “no adormir-se als llorers”.

Castelló en Moviment ha valorat el concurs desert per a la compra de pisos amb què ampliar el parc municipal d’habitatge social. La regidora de la formació assembleària, Paz Beltran, ha declarat que “a diferència de la resta de partits no llancem la tovallola per aconseguir ampliar el parc públic d’habitatge municipal. Tot i que el concurs ha quedat desert es pot optar per la compra directa de pisos a particulars. Ara cal seguir empenyent en aquesta direcció, no adormir-se als llorers, i amb determinació actuar des de la regidoria d’habitatge”.

L’habitatge s’ha convertit en un greu problema en els darrers anys a causa de les polítiques destinades a afavorir als especuladors.

El dret a l’habitatge és un dels eixos centrals de l’activitat de Castelló en Moviment i la proposta de compra d’habitatge va ser una de les exigències de l’agrupació electoral per a aprovar el pressupost en vigor. La regidora Beltran emfatitza que “els bancs i les immobiliàries estan demostrant amb la seua manca de col·laboració que no tenen cap sensibilitat social, acaparant centenars d’habitatges buits per especular amb ells. Lamentem que no cooperen fins el punt de posar en risc els drets d’una part de la societat”.

Ara cal seguir empenyent en aquesta direcció, no adormir-se als llorers, i amb determinació actuar des de la regidoria d’habitatge.

A més, des de Castelló en Moviment anuncien que van a orientar el seu treball per a abordar la nova bombolla del lloguer. La regidora apunta que “l’habitatge s’ha convertit en un greu problema en els darrers anys a causa de les polítiques destinades a afavorir als especuladors. Cal punxar la bambolla abans que siga més tard i facilitar l’accés a un habitatge digne, tal com ordena la Constitució. Seguim pendents dels acords que han aconseguit Unidos-Podemos amb el govern central per veure quines ferramentes atorga als Ajuntaments per a canviar aquest rumb i facilitar l’accés a un habitatge assequible”.