Reunió Raval Universitari
  • La formació assembleària reitera la seua reclamació d’una “aula panxa” al CEIP Vicent Marzà per a aquest curs.
  • Després de diverses reunions amb la plataforma de famílies afectades, AMPA i Associació veïnal, consideren que la Conselleria ha d’oferir solucions d’escolarització al barri aquest curs.
  • Denuncien la demagògia i la instrumentalització que el PP segueix fent amb les demandes veïnals, després de l’urbanisme caòtic que han promogut durant 24 anys.

Castelló en Moviment, per veu de la seua regidora Paz Beltrán, i coincidint amb el primer dia de curs escolar, ha comunicat que el seu grup polític dóna suport a la reivindicació del Raval Universitari per habilitar una aula d’Infantil al CEIP Vicent Marzà.

Exigim l’aula panxa amb caràcter immediat, per tal de resoldre les necessitats d’escolarització del barri.

En opinió del grup municipalista, no és just ni convenient que més de vint famílies hagen d’escolaritzar-se fóra del barri. “El Raval Universitari té unes característiques especials que fan imprescindible la presència de serveis públics al propi barri. És un greuge que les famílies hagen de desplaçar-se fins altres escoles de fóra del barri, mentre esperen escola de nova construcció” declara la regidora Paz Beltrán.

En eixe sentit, la proposta de Castelló en Moviment és que s’habilite una “aula panxa” mentres es resol la construcció d’una nova escola al barri. “Exigim l’aula panxa amb caràcter immediat, per tal de resoldre les necessitats d’escolarització del barri. Exigim també compromisos ferms, amb calendari damunt la taula, per a la nova escola al barri” ha comentat Beltrán.

En qualsevol cas, des de la formació política, reclamen que, en cas de desestimar l’escolarització al barri, la Conselleria ha d’habilitar un servei de transport escolar per a l’alumnat que ha de traslladar-se fóra del barri. “S’han de tenir en compte les condicions d’ubicació del barri i els accessos a altres zones limítrofes. El caòtic i nefast planejament urbà del PP ha deixat aquella zona aïllada de la resta, entre dos carreteres i el Riu Sec”, denuncia Beltrán.