Assemblea Anual
  • La ciutadania podrà presentar propostes a l’agrupació ciutadana fins el 20 de gener, que seran prioritzades en assemblea el dia 11 de febrer.

El mes de gener serà un mes dedicat a la priorització dels temes de treball de Castelló en Moviment per al 2017. El procés començarà el dia 14 de gener, amb una jornada de treball a on els diferents grups temàtics que conformen la formació analitzaran el treball fet fins ara i elaboraran les seues propostes per a 2017.

Castelló en Moviment està conformat per diferents grups de treball: benestar social, participació, urbanisme, remunicipalització, feminismes, mobilitat i auditoria ciutadana. Paral·lelament, la ciutadania podrà fer arribar les seues propostes a la formació fins el 20 de gener. Finalment, el dia 11 de febrer se celebrarà una assemblea oberta per tal de valorar totes les propostes i prioritzar les que seran desenvolupades durant l’any.

Elena Albesa, membre de la comissió d’organització de Castelló en Moviment explica que “per a nosaltres són fonamentals els processos de debat obert i treball col·lectiu per tal de fixar les nostres línies d’actuació prioritàries“. Yriana Ferrer, membre de la mateixa comissió, explica que “és important que el procés estiga obert a la ciutadania, per tal d’incorporar les seues necessitats reals i establir nexes entre l’espai institucional i els espais no institucionals“. Tot el procés es podrà seguir a través de la web de la formació ciutadana.