Reunio Intersindical
  • L’agrupació electoral detalla les seues propostes en matèria laboral i recull les demandes d’aquest sindicat.

Els regidors de la formació ciutadana, Castelló en Moviment, s’han reunit amb el sindicat Intersindical Valenciana per a presentar el «Pla Castelló, ara». Aquesta reunió forma part de la campanya de l’agrupació electoral per informar a la ciutadania sobre les seues propostes polítiques per als pressupostos del 2018, els quals s’esperen aprovar en gener.

El «Pla Castelló, ara» són un conjunt de mesures de l’agrupació electoral centrades en l’ocupació, l’habitatge i el medi ambient. La regidora Paz Beltrán ha explicat que «els hem trasllat la nostra voluntat d’augmentar significativament la partida destinada a l’ocupació mitjançant el programa Jornals de Vila».

L’edil considera que les dades de persones demandants d’ocupació urgeixen una resposta municipal. «Hi ha prop de 15.000 demandants d’ocupació i d’aquests més de 8.700 són dones» ha declarat Paz Beltrán.

A més, Castelló en Moviment va aprofitar la reunió per a recollir les demandes d’aquest sindicat, el qual agrupa a treballadors i treballadores dels sectors de l’ensenyament, la sanitat i els serveis públics. La regidora Beltrán ha valorat de forma positiva la reunió. En les seues paraules «compartim el compromís en la defensa dels serveis públics, en combatre l’atur i la necessitat de recuperar per al sector públic serveis en mans privades».