Xavi Del Señor
  • El portaveu de Castelló en moviment respon al portaveu adjunt del Partit Popular que li va dirigir falses acusacions durant el darrer Ple.

Durant el debat del Dictamen de la Comissió d’Investigació de la Junta i la Fundació de Festes de la Magdalena, el portaveu adjunt del Grup Popular, Juan José Pérez Macián, va insinuar que el portaveu de Castelló en Moviment i president de dita Comissió, Xavi Del Señor, hauria rebut retribucions irregulars per les seues actuacions com a músic, sense adjuntar cap prova a aquesta acusació.

Per a Del Señor, «les falses acusacions i les amenaces del Partit Popular ahir evidencien que només poden difamar davant les investigacions conta la corrupció. Es van quedar sols votant contra el resultat d’un dels principals treballs d’investigació i transparència d’esta legislatura i no els quedava altra que insultar», considera el portaveu de la formació assembleària.

El dictamen d’aquesta Comissió d’Investigació va ser finalment aprovat ahir amb els vots a favor de Castelló en Moviment, Compromís, el PSPV i Ciudadanos. Ara aquesta informació haurà de ser revisada pels Serveis Jurídics de l’Ajuntament, que decidiran si presentar una acusació davant la Fiscalia.

«És revelador que el partit que ha governat esta ciutat durant 24 anys m’haja d’atacar per ser membre d’un grup amateur, que en 2017 hem realitzat 4 actuacions i que, per descomptat, els ingressos sempre els he declarat a hisenda. Davant els nostres intents de posar llum a dos dècades de gestió molt fosca d’esta ciutat, no tenen altra que tractar tirar fang. És vergonyós que càrrecs públics d’esta ciutat situen la seua tasca de representació fins a un grau de baixesa moral tan gran. Des de la seua actitud d’impunitat, es pensen que poden continuar insultant i difamant com si res, però els temps han canviat i la ciutat ja no se’ls creu», afegeix el portaveu de Castelló en Moviment, Xavi Del Señor.