Declaracions Regidors
  • L’agrupació electoral lamenta que el PP continue sostenint que en la Junta de festes no hi haguera cap irregularitat i empre les difamacions per eludir les seues responsabilitats polítiques.

En el ple de desembre els partits del Pacte del Grau i Ciudadanos acordaren el Dictamen de la Comissió d’investigació de la Junta de festes.  La formació assembleària ha valorat la reacció del PP a aquest pacte del ple de l’Ajuntament.

En el vot particular del PP al Dictamen no es recollia l’opció de demanar l’informe jurídic municipal previ al possible trasllat dels documents a l’òrgan judicial corresponent. El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, valora que «alguna cosa tem Pérez Macián del que puga eixir de la Comissió d’Investigació de Festes. Vet aquí el rovell de l’ou». L’edil ha indicat que «s’han quedat sols defensant el cabàs d’irregularitats detectades. La reacció agressiva i mamporrera del seu portaveu està deixant la credibilitat del seu grup polític sota mínims, ja que mostra l’escassa sensibilitat que tenen contra el frau».

Mentre el PP fa fum de palla i ens amenaça, nosaltres seguirem lluitant contra la corrupció fomentant el sentit de responsabilitat en la gestió dels diners públics.

Des de l’aprovació d’aquest Dictamen el grup popular ha enviat diferents comunicats a la premsa pretenent desprestigiar a Xavi del Señor. El regidor ha contestat per les xarxes socials que «les últimes declaracions de Pérez Macián demostren la seua talla intel·lectual, difamant d’una manera tan lamentable per no afrontar les greus irregularitats en la Fundació de Festes i les responsabilitats polítiques que hi tenen.»

Finalment, Del Señor ha expressat el seu parer respecte a les acusacions que rep del PP. En concret, l’edil ha escrit que «mentre el PP fa fum de palla i ens amenaça, nosaltres seguirem lluitant contra la corrupció fomentant el sentit de responsabilitat en la gestió dels diners públics».