IMG 3101
  • «El govern municipal vol aplicar la llei del més fort en la negociació i reduir al mínim les millores en treball, habitatge i medi ambient que proposem» declara Del Señor.

El «Pla Castelló, ara» de Castelló en Moviment per als pressupostos del 2018 arribarà al ple de desembre. L’agrupació electoral ha assenyalat que «les esmenes públiques als pressupostos són una ferramenta reglamentària per a aconseguir millores substancials en l’àmbit del treball, l’habitatge i el medi ambient».

El Pla dels municipalistes, basat en aquestes tres àrees, es va presentar el passat 8 de novembre en una roda de premsa. El seu portaveu, Xavi del Señor, va explicar que «pretenem combatre l’atur, avançar en garantir el dret a l’habitatge i recuperar el medi ambient. Desgraciadament el govern municipal, tot i les nostres cessions, pretén reduir fins a límits inacceptables la nostra proposta».

Pretenem combatre l’atur, avançar en garantir el dret a l’habitatge i recuperar el medi ambient.

El regidor es refereix a les negociacions amb l’equip de govern sobre els pressupostos del 2018. Del Señor, indica que «per més que obrim la porta al diàleg, cedint en la nostra proposta inicial, el govern aplica la llei del més fort per deixar en una anècdota econòmica les nostres propostes».

En els últims dos anys Castelló en Moviment ha negociat els pressupostos amb el govern municipal aconseguint portar endavant algunes mesures polítiques. El regidor recorda casos com el Bo Activa’t, els Jornals de Vila o l’Oficina d’habitatge. «Volem aprofundir en l’àmbit social i ambiental. Abans què les nostres propostes acaben en un calaix, les defendrem en el debat pressupostari com a esmena pública» indica Del Señor. Aquest debat, segons fonts municipals, es produirà en un ple el 28 de desembre.

Volem aprofundir en l’àmbit social i ambiental. Abans què les nostres propostes acaben en un calaix, les defendrem en el debat pressupostari com a esmena pública.

Del Señor ha emfatitzat que el seu grup polític «vol vetllar pels interessos de la ciutadania, per les més de 10.000 persones que ens van votar, i emprarem els mecanismes establerts per a debatre públicament quines són les nostres prioritats i lluitar fins a l’últim moment millores en la vida de la gent».