Contraportada 01 01
  • El grup municipal continua en les reunions amb l’equip de govern i planteja una reducció de les propostes del «Pla Castelló Ara»: treball, medi ambient i habitatge.

Des que el passat 8 de novembre Castelló en Moviment va presentar públicament les seues propostes per als Pressupostos de 2018, batejat amb el nom «Pla Castelló, ara», la formació assembleària ha mantingut diverses reunions amb Compromís i el PSOE per arribar a un acord sobre el Pressupost municipal, el qual pevisiblement s’haurà d’aprovar en el Ple en desembre.

Aquestes negociacions continuen amb la voluntat de trobar un acord. En la reunió mantinguda hui, les regidores de Castelló en Moviment han proposat a l’equip de govern una adaptació del seu paquet d’inversions que han anomenat «Pla Castelló, ara», el que significa una reducció econòmica de la proposta inicial.
«Hem vist l’esborrany de Pressupostos amb el qual treballa el govern i entenem que al ser una proposta tancada es fa complicat aconseguir tot el «Pla Castelló, ara». Encara que aquesta situació es podria haver evitat si el govern hagués negociat d’inici com l’any passat, hui els hem proposat cedir per arribar a un acord», explica Xavi del Señor, portaveu de Castelló en Moviment. «Lamentem que aquesta situació no permeta iniciar com voldríem aquest Pla per millorar la vida de la ciutadania en aspectes tan importants com l’ocupació, l’habitatge i el medi ambient. Entenem que la nostra mà estesa faça possible trobar un acord».

Finalment Del Señor ha indicat que «aquests Pressupostos són els darrers que s’executaran complets aquesta legislatura; per la qual cosa s’han d’assentar polítiques que li demostren als veïns de Castelló s’està transformant la ciutat en profunditat, i per això apostem per tres àmbits fonamentals per la vida de la gent com són l’atur, l’habitatge i l’entorn on desenvolupem el nostre dia a dia».