3 Anys Eleccions
  • La portaveu adjunta de Castelló en Moviment demana valentia al govern el dia que es compleixen 3 anys de les eleccions municipals.

El 24 de maig de 2015 es feia efectiva la derrota electoral del Partit Popular a Castelló després de 24 anys de governs ininterromputs. Tres anys després, la portaveu adjunta de Castelló en Moviment, la formació assembleària que va entrar a l’ajuntament amb 10.000 vots i 4 regidors, Anna Peñalver, considera que «l’any que ens queda de legislatura és decisiu perquè el canvi polític entre a cada llar de la ciutat, perquè tota la ciutat note l’impacte d’haver acabat amb el Partit Popular».

En eixe sentit, Peñalver considera que hi ha damunt la taula projectes que s’han de resoldre en aquest any fins a les noves eleccions municipals: «El Pla General és el gran repte que tenim al davant. Esperem que el govern mostre valentia i rebutge les al·legacions presentades per les famílies més poderoses de la ciutat per a perpetuar un model urbanístic de tauler de Monopoly».

Esperem que el govern mostre valentia i rebutge les al·legacions presentades per les famílies més poderoses de la ciutat.

Per a la regidora també hi ha partides pressupostàries per al 2018 que poden suposar un canvi substancial en el model de ciutat cap on avançar i poden demostrar als veïns i veïnes de Castelló la capacitat de l’Ajuntament per anar consolidant transformacions des del municipalisme. «Pensem que és clau que aquest any es pose en marxa el Parc Agrari municipal i que es comencen a sumar els primers èxits en polítiques d’habitatge invertint el milió d’euros reservat per ampliar el parc públic municipal d’habitatges».

Demostrem al nostre veïnat que quan hi ha una majoria progressista a la ciutat som capaços de millorar les seues vides i la ciutat.

La portaveu adjunta de Castelló en Moviment considera que aquests reptes són fonamentals perquè «davant l’estratègia del Partit Popular i de Ciudadanos d’agitar conflictes identitaris i falses polèmiques, demostrem al nostre veïnat que quan hi ha una majoria progressista a la ciutat som capaços de millorar les seues vides i la ciutat. I per a això és clau afrontar l’any amb valentia i garantir que no tornaran els governs de dreta, ni de la vella del PP, ni de la nova de Ciudadanos», finalitza Peñalver.