Declaracions Regidors Paz
  • La formació assembleària registra una moció per millorar la zona del barri de Grapa junt al Col·legi.

Castelló en moviment ha registrat per al Ple Municipal d’este dijous una moció on demana a l’equip de govern que es complete l’asfaltat del carrer Carcaixent fins a la Ronda Est i que es rehabilite el solar que hi ha darrere del Col·legi Blasco Ibáñez, aprofitant la partida de 100.000 euros que la formació assembleària va incorporar als Pressupostos de 2018 i que encara ni s’han començat a executar, com a mesures per rehabilitar eixa zona del barri de Grapa i evitar els altercats al col·legi que es produeixen freqüentment.

«El cap de setmana passat el centre escolar va tornar a patir altercats que van deteriorar l’estat del col·legi, que després ha d’arreglar l’Ajuntament. L’AMPA del Blasco Ibáñez ja ha demanat que es complete el Carrer Carcaixent per donar-li més vida a la zona i evitar que este tipus de deteriorament es produisquen. A més, just al costat del centre hi ha un solar que es podria rehabilitar tant per al seu ús escolar com social en general», explica Paz Beltrán, regidora de Castelló en moviment.

A la moció Castelló en moviment insta a l’equip de govern tant a completar la urbanització del Carrer Carcaixent com a emprendre un projecte de rehabilitació i recuperació per a l’ús social del solar que hi ha entre el CEIP Blasco Ibáñez i la Ronda Est; per al qual es podria emprar la línia reservada per a la millora de solars abandonats que Castelló en moviment va introduir als Pressupostos de 2018 i que continuen per executar.

«Es donen les condicions perquè la recuperació d’eixe solar per al seu ús comunitari siga un èxit i un exemple per continuar fent este tipus de projectes en altres espais de la ciutat, com ja s’ha fet en alguns espais d’Almassora i Vila-real. El govern té els recursos econòmics reservats per fer-ho i un teixit associatiu implicat en el seu desenvolupament exitós, l’AMPA del col·legi, i des de Castelló en moviment mostrem la nostra cooperació perquè es duga a terme abans de final d’any», afegeix Beltrán.