Acte Municipalisme

En l’acte celebrat en la seu social de Podem també han participat l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i l’alcaldessa de Navajas, Patricia Plantado.

Al llarg d’aquesta setmana s’estan realitzant les Jornades d’inauguració de «La Morada», la seu social de Podem a la ciutat de Castelló. Entre les activitats programades s’ha realitzat la xerrada «Reptes i límits del municipalisme», amb la participació de la regidora de Castelló en Moviment, Anna Peñalver, l’alcalde de Vinaròs per Tots i Totes Som Vinaròs, Enric Pla, i l’alcaldessa de Navajas per Alternativa por Navajas, Patricia Plantado.

Al llarg de la xerrada s’han abordat diverses qüestions des de les diferents peculiaritats dels municipis on estan implantades aquestes tres candidatures ciutadanes, com ara la relació amb el PSOE, el model de ciutat que es vol construir, la re-municipalització dels serveis privatitzats, i els reptes que tenen aquestes candidatures ciutadanes per al 2019, any en què se celebraran les pròximes eleccions municipals.

En l’últim apartat del debat, la regidora de l’agrupació electoral ha assenyalat que Castelló en Moviment té entre els seus reptes «la necessitat de fer xarxa i enfortir des de l’autonomia les relacions entre les diferents agrupacions municipalistes, arribar a sectors socials que encara no ens coneixen per sumar esforços, i, la necessitat de trencar els silencis mediàtics que hi ha al voltant de les millores que estan aconseguint els municipis del canvi».