ARSU ILLETA 20141
  • La gran quantitat de famílies desnonades i la situació econòmica fan imprescindible abordar d’una vegada per totes les necessitats de lloguer i l’accessibilitat de la població per evitar situacions de rics i afavorir els sectors més desafavorits.

Els municipalistes recorden que es tracta d’una de les exigències que més afecten la ciutadania. Castelló en Moviment presenta una Declaració institucional en la que se parla de la necessitat de solucions per a tan greu problema. L’agrupació municipalista aprofitarà per a dur la seua declaració al Ple de l’Ajuntament de Castelló.

La proposta de Castelló en Moviment és proporcionar ajudes al lloguer perquè en situacions de risc social o de desnonament les famílies no es vegen abocades al carrer, sinó que puguen disposar d’un sostre digne. Actualment Conselleria acumula un retard considerable en el pagament d’aquestes ajudes. Encara s’estan abonant les sol·licituds corresponents a l’any 2015.

En paraules de la regidora Beltrán «el Pla d’ajudes al lloguer autonòmiques ha de contemplar la possibilitat d’abonar mensualment les ajudes a les famílies que tinguen resolució positiva i que es fiqui un dia d’abonament.»