Captura
  • L’agrupació ciutadana demana en la Comissió informativa de l’Ajuntament de Castelló que s’estudien les possibilitats de millorar el pas per als vianants per damunt de la Sèquia Major, comptant amb la participació del veïnat del Grup Roquetes i del Grup Santa Teresa.

La Sèquia Major permet a la població dels tres grups  accedir a serveis bàsics com el centre de salut del Perpetuo Socorro, el comerç de proximitat de Santa Teresa o els horts urbans de Roquetes. Per això els veïns i veïnes de la zona demanden la seua millora i condicionament.

Com apunta Anna Peñalver, regidora del grup assembleari “probablement, si férem un estudi d’itineraris amb perspectiva de gènere, aquest seria un dels més freqüents entre les dones, principals encarregades encara de les tasques de cures”.

Estudiar la viabilitat legal i econòmica de les alteratives plantejades pel veïnat del Grup Roquetes per a una eixida per a vianants a la carretera d’Almassora.

A més, els veïns i veïnes de Roquetes reclamen que s’habilite un pas per a vianants per a accedir a la parada d’autobús de la Ctra Almassora. El barri ha quedat, com a conseqüència d’una mala planificació en les infraestructures viàries durant els darrers anys, pràcticament tancat en els seus accessos.

Des de l’Associació Veïnal proposen vàries opcions que podrien connectar la Sèquia Major amb la carretera. Castelló en Moviment ha proposat que s’estudie la viabilitat legal i econòmica de les alteratives plantejades pel veïnat del Grup Roquetes per a una eixida per a vianants a la carretera d’Almassora.