Cessament Lafuente
  • Xavi del Señor lamenta que el PSOE done ales al PP permetent que Lafuente continue en l’Oficina Econòmica.
  • Defineix de nepotisme l’actitud de l’alcaldessa en aquest conflicte.

«La ciutadania no perdona els cops de dit, la manca d’ètica pública, i, el nepotisme. L’alcaldessa està donant ales al PP. Entre la còpia i l’original, sempre s’elegeix l’original». Són les paraules del portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, en referència a les últimes notícies del conflicte no resolt del «cas Lafuente».

Per a l’agrupació electoral el moll del seu enuig rau en la renúncia de Lafuente a ser regidor per a ocupar mesos més tard una altra plaça en l’Ajuntament amb un sou major. En concret, i segons les mateixes dades que ofereix el PSOE, de 40.000 euros anuals a 70.000 euros. «Vam vindre a la política per expulsar aquest tipus de comportaments. Es trobaran la nostra contundent oposició» ha declarat Xavi del Señor.

La notícia de què Lafuente s’ha presentat al procés de selecció per optar a la plaça que ocupa ha arribat el mateix dia que l’Ajuntament ha convocat una assemblea en el Teatre del Raval per al dimarts 30 de maig a les 19 h. Xavi del Señor ha convidat a la ciutadania a mostrar el seu rebuig en aquesta convocatòria.

Es tracta d’un acte en què els signants del Pacte del Grau, amb l’assistència de l’alcaldessa, rendiran comptes davant la ciutadania d’aquests dos anys de legislatura. «Pensem que és l’escenari ideal per mostrar que pensa la gent de Castelló dels cops de dit, del nepotisme, dels sous desorbitats. Ja que no fa cas ni als seus socis del Pacte del Grau, ni al plenari de Castelló, tal volta han de sentir que opina la gent. Aquestes decisions sols serveixen per a donar força al PP» ha declarat Del Señor.

Castelló en Moviment ha expressat la seua indignació davant el que considera una telenovel·la de mal gust. «L’alcaldessa actua com si tinguera carta blanca. Estan en revolta amb l’acord del Grau», ha mencionat el portaveu municipalista.