Iñaki Vallejo 1
  • La Llei de Transparència obliga a que la informació es facilite en el termini d’un mes.

El diputat provincial de Castelló en moviment, Iñaki Vallejo, va sol·licitar en abril els convenis de patrocini de la Diputació de Castelló amb el CD Castelló des de l’any 2004 i accés al model 347 on es detallen tots els pagaments a proveïdors de la institució provincial. 6 mesos després, la Diputació no ha facilitat aquesta documentació «malgrat que la Llei de Transparència Valenciana fixa en un mes el termini per respondre a les sol·licituds d’informació. Sembla que el compromís de Moliner amb la transparència acaba quan comença la possibilitat real de fiscalitzar la seua gestió», comenta Vallejo.

Necessitem saber quant es paga, a qui i per fer què per poder explicar-ho a la ciutadania.

«Són dos assumptes claus per a Castelló. En esta nova etapa del CD Castellón, on fins i tot la nova directiva pretén auditar la gestió anterior, no és acceptable que la Diputació es negue a reconèixer a la ciutadania les quantitats i els conceptes pels quals en els darrers anys s’invertien diners públics en l’equip», considera Vallejo sobre la sol·licitud formulada per conèixer els convenis de patrocini del CD Castelló.

«I el model 347 de pagament a proveïdors és un document bàsic per a la nostra tasca de fiscalització del govern provincial. Necessitem saber quant es paga, a qui i per fer què per poder explicar-ho a la ciutadania, però tampoc ací l’equip de Moliner està sent exemplar en transparència i rendició de comptes», considera Vallejo.