Declaracions Regidors
  • La formació assembleària esmena la moció del PP que es debatrà en el ple de febrer.

Castelló en Moviment ha esmenat la moció del Partit Popular que es debatrà al Ple municipal d’este dijous sobre les obres realitzades en el barri de Maestria amb el superàvit de l’any 2016 perquè l’auditoria del compliment del projecte d’obres no siga interna de l’Ajuntament, sinó que la realitze algun actor extern i que, en cas de trobar-se irregularitats, es depuren responsabilitats.

La reforma integral del barri de Maestria finançada amb el superàvit municipal de l’any 2016 suposava la creació de la primer “Súper Illa”

«La nostra voluntat és esclarir com s’ha executat l’obra de Maestria després d’haver rebut una queixa veïnal. Si eixa també és la voluntat del Partit Popular, independentment del color polític, confiem en que puguem arribar a un acord», considera Iñaki Vallejo, regidor de Castelló en Moviment. «Considerem que perquè s’avalue de la millor forma possible eixa obra cal que l’auditatge siga extern als serveis tècnics de l’Ajuntament. A més, en cas que no s’hagen complits els acords del projecte com sospiten els veïns, esperem que l’Ajuntament demane responsabilitats econòmiques a l’empresa adjudicatària», afegeix Vallejo.

La reforma integral del barri de Maestria finançada amb el superàvit municipal de l’any 2016 suposava la creació de la primer “Súper Illa”, una aposta per un urbanisme contemporani que pense la ciutat amb la prioritat del desplaçament a peu i en bici, minimitzant la velocitat i la tràfic d’automòbils. En canvi, l’execució de l’obra ha estat criticada per part de les associacions de veïns de la zona, que critiquen que no s’han implementat totes les millores urbanístiques que es contemplaven al projecte inicial i que s’ha produït un sobrecost respecte al preu inicial de 100.000 euros, pressupostada inicialment amb 1’2 milions d’euros.