Assemblea

REBUIG DE CSeM A LES QUOTES DE PODEM

Les primàries obertes, irrenunciables per a la formació assambleària.

  1. Dins la ronda de contactes per construir la confluència progressista que concorrerà a les municipals de 2019, la Comissió Negociadora de CSeM s’ha mostrat ferma davant Podem: només unes primàries conjuntes i obertes garanteixen la veu de la gent de Castelló, al marge dels dictats de València o de Madrid.
  2. CSeM ha considerat que les propostes dels de Pablo Iglesias, de repartiment de butaques als despatxos, reflecteixen interessos de partit que no es corresponen amb les actuals exigències democràtiques.
  3. La formació assambleària ha traslladat a les representants de Podem la convicció que sense les castellonenques i castellonencs no pot haver cap projecte polític que multiplique el suport al govern municipal del canvi, i els ha reiterat la invitació a participar en una confluència àmplia, i oberta no només als partits, sinó també a les entitats, els moviments socials i la ciutadania en general.
  4. Les representants de CSeM han insistit davant els podemites que allò que està en joc no són els interessos particulars de cap partit, sinó la responsabilitat amb la ciutat i amb la regeneració democràtica del país, i els ha tendit novament la mà perquè no deixen escapar l’oportunitat d’integrar-se en la confluència que encapçalarà el canvi el 2019.