Blogdecidir 2
  • Castelló en Moviment es reunirà avui amb EUPV per primera vegada.
  • Conviden els 1.150 inscrits de Podem a participar de les primàries conjuntes i obertes

Castelló en Moviment continua els contactes amb totes formacions polítiques a l’esquerra del PSOE per construir la confluència progressista que concorrerà a les municipals de 2019. Per això ahir es va reunir amb Compromís i, malgrat la seua negativa a participar en una confluència àmplia, es va considerar la possibilitat d’arribar a acords pre i post electorals.

La formació assembleària es reunirà avui per primera vegada amb Esquerra Unida, i té bones sensacions pel que fa a arribar a acords. Les dues formacions van acordar reunir-se immediatament després de l’assemblea que tenien ahir els d’EUPV. Segons s’ha vist reflectit en premsa, els acords principals d’aquesta assemblea són mantindre una organització assembleària i fer primàries conjuntes. En aquest sentit des de Castelló en Moviment es considera que hi ha una sintonia absoluta.

Des de la formació assembleària asseguren que continuen compromesos amb una confluència àmplia basada en la democràcia participativa. El moment actual exigeix generositat i responsabilitat per part de totes les forces polítiques d’esquerres per poder continuar i desenvolupar el treball dels governs del canvi. Hi ha dos maneres de jugar aquesta batalla, com a país o com a partits. Des de Castelló en moviment creuen que la batalla s’ha de jugar en termes de país, posant els interessos de la ciutadania per davant dels del partit.

És per això que Castelló en Moviment considera possible i necessària la confluència amb Podem i esgotarà tots els terminis que calguen per tractar d’arribar a un acord. A més, recorden a la formació morada que tots els seus militants i els seus 1.150 inscrits estan convidats a participar de les primàries obertes i conjuntes, en les que tindrien dret a vot.

Castelló en Moviment es reafirma en que segueixen compromesos amb la confluència, i tendeixen la mà a totes les forces polítiques d’esquerres per continuar creixent exponencialment, posant al centre del debat polític els interessos de la ciutadania.