Portada Pressupostos 2018
  • L’agrupació electoral considera que avançar en ocupació, el medi ambient i l’habitatge són claus per aprofundir en el canvi social a Castelló.

Castelló en Moviment, durant la presentació del «Pla Castelló, ara» per als pressupostos del 2018, va informar que el govern municipal, a diferència dels altres anys, no s’ha posat en contacte amb ells per a negociar els pressupostos del 2018.

Treball, medi ambient i habitatge. Els 3 pilars de Castelló en Moviment per als pressupostos del 2018.

Segons ha detallat el seu portaveu Xavi del Señor «hem fet públiques les nostres propostes com a exercici de transparència i per a generar debat públic al voltant de tres qüestions essencials per a Castelló: el treball, l’habitatge i el medi ambient. Són els darrers Pressupostos que s’executaran complets pel que exigeixen polítiques que generen una transformació de ciutat. Davant el silenci que manté el govern, apostem per fer públic quines són les nostres prioritats per al 2018. La ciutadania demanda avanços socials i mediambientals clars i ambiciosos».

El tercer signant del Pacte del Grau reconeix que es troben en un escenari nou. Així, Del Señor indica que les declaracions del govern municipal constaten «el que és evident des de fa uns mesos, Castelló en Moviment hem passat de ser l’únic soci del govern municipal, a ser el soci prioritari. Compromís i el PSOE per fi reconeixen públicament que sumen a Ciudadanos i el PP a les seues negociacions».

Esperem arribar a nous acords amb l’equip de govern sobre el projecte de pressupostos 2018

Tot i això, el grup municipal de Castelló en Moviment espera arribar a nous acords amb l’equip de govern sobre el projecte de pressupostos 2018. L’agrupació electoral planteja incloure 3 programes en els pressupostos: compra de pisos per a ampliar el parc municipal d’habitatge social, augmentar els jornals de vila fins a 500 llocs de treball, i invertir en un gran parc amb corredors verds en l’est del terme de Castelló.