Remunicipalitzar
  • Una reunió amb el sindicat aborda la proposta de la formació ciutadana per recuperar els serveis privatitzats i així garantir la seua qualitat, la seua eficiència i els drets dels treballadors i les treballadores.

Els regidors de la formació ciutadana, Xavi del Señor i Anna Peñalver, s’han reunit amb el sindicat Intersindical Valenciana per plantejar la seua proposta de reversió dels serveis privatitzats.

Per als regidors municipalistes “aquesta legislatura tenim l’oportunitat d’evidenciar que és possible recuperar els serveis externalitzats, i mostrar que el sector públic amb participació i voluntat ofereix un millor servei a la ciutadania”.

Compromís en la defensa dels serveis públics i la necessitat de recuperar per al sector públic serveis en mans privades.

Aquesta és la quarta reunió que celebren amb el món sindical. Després de les trobades amb CCOO, UGT i CGT, ha estat el torn de Intersindical Valenciana, sindicat que agrupa a treballadors i treballadores dels sectors de l’ensenyament, la sanitat i els serveis públics. Segons ha expressat Anna Peñalver totes les reunions han compartit un denominador comú: el compromís en la defensa dels serveis públics i la necessitat de recuperar per al sector públic serveis en mans privades. “Recuperar i garantir drets socials, i afavorir la igualtat, implica millorar els serveis públics” ha emfatitzat Peñalver.

Per a l’agrupació municipalista les demandes de les entitats que advoquen per la remunicipalització representen el desig de la ciutadania per obtenir una major participació en la gestió democràtica dels béns comuns. “Hi ha una profunda insatisfacció amb els resultats del paper del sector privat en la provisió de recursos bàsics, ja que avantposen el benefici empresarial a la qualitat del servei i els drets laborals” ha assenyalat la regidora municipalista.