Reunió Podem CSenMov
  • Este dijous els regidors de Castelló en moviment van mantindre una reunió de coordinació institucional amb el síndic de Podem a les Corts, Antonio Estañ.

Els quatre regidors de Castelló en Moviment així com altres representants de la formació assembleària es van reunir este dijous a Castelló amb el síndic de Podem a les Corts Valencianes i Secretari General de la formació morada, Antonio Estañ, amb l’objectiu de coordinar el treball institucional de cara a la recta final de legislatura: «la situació de l’Acord del Grau i del Pacte del Botànic és semblant, hem intercanviat impressions sobre com afrontar este any i mig que queda de legislatura i sobre polítiques autonòmiques que afectaran a la ciutat», informa Xavi Del Señor, qui feia l’anàlisi que «hem coincidit en la diagnosi que ens queda any i mig per sembrar les bases d’un model de ciutat i de País Valencià alternatiu al que hem heretat després de 2 dècades de governs del Partit Popular; i per a aconseguir-ho és fonamental el rol que juguem Castelló en Moviment a l’Ajuntament i Podem a les Corts per empentar eixos canvis en profunditat».

A la reunió, a la que també van assistir els diputats de Castelló de Podem a les Corts, César Jiménez i Cristina Cabedo, tenia l’objectiu de millorar la coordinació davant els 17 mesos de legislatura restants. «Podem òbviament és el grup parlamentari amb el que més afinitat polític tenim, tenim molts companys i companyes de Podem participant de Castelló en Moviment i amb freqüència treballem assumptes conjuntament que impliquen a les dos administracions», afegeix Del Señor.

En eixe sentit el grup parlamentari i el grup municipal van coincidir en la necessitat de «pressionar als governs perquè no donen la legislatura per acabada. En matèria d’habitatge o d’urbanisme encara queden moltes polítiques per resoldre esta legislatura i s’han d’abordar amb coratge», finalitzava el tercer signant del Pacte del Grau.