DyvfG1GWkAE6PG .jpg Large

El diputat de Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, ha estat convidat per la institució Alfons el Magnànim (Centre Valencià d’Estudis i Investigació), per a presentar el llibre «En defensa de l’habitatge» de David Madden i Peter Marcuse. L’escriptor i professor de sociologia nord-americà està fent una gira de presentacions a l’estat espanyol la qual passa per Madrid, Barcelona, Màlaga i València.

La presentació d’aquesta assaig tindrà lloc el dimecres 6 a les 19.00 h al Col·legi Major Rector Peset de València i comptarà amb la intervenció d’Iñaki Vallejo, diputat de la formació assembleària Castelló en moviment. A continuació tindrà lloc un debat on podran prendre paraula tots els assistents.

El llibre tracta sobre l’evolució dels moviments en defensa de l’habitatge a la ciutat de Nova York. El diputat de Castelló en moviment ha declarat que «tot i centrar-se en aquesta ciutat, hem trobat una situació extrapolable al nostre context amb moviments com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca o el Sindicat de Llogaters, els quals són comparables als relatats en aquest llibre».

A més a més, Iñaki Vallejo ha aprofitat les seues declaracions per a destacar que «és un honor que em trien per a presentar un llibre de referència en els moviments socials. Una oportunitat única per a conèixer de primera mà aquests moviments de l’altra banda de l’oceà i una ocasió per debatre amb la gent sobre com avançar en garantir un dret humà elemental com l’habitatge».