Asamblea (foto Ainoha Alberola)

L’Assemblea de Castelló en moviment decidirà la setmana que ve en una convocatòria extraordinària la seua posició davant el document negociat amb Podem i Esquerra Unida per a afrontar les eleccions municipals del pròxim maig.

La voluntat de l’Assemblea és aconseguir un acord just per als diferents col·lectius que actualment estem negociant, reconeixent el treball realitzat durant aquesta legislatura en l’Ajuntament i la Diputació per part de Castelló en moviment.

En aquest sentit aprofitem per a reivindicar un espai de confluència municipalista obert i sobirà, que alhora permeta la participació d’entitats, moviments socials i la ciutadania en general.

Conscients que cada vegada queda menys temps, la Comissió negociadora i l’Assemblea estan dedicant tots els esforços per a resoldre l’actual negociació amb la màxima celeritat. No obstant això, no podem oblidar la responsabilitat que tenim front als reptes del context actual i la necessitat de consolidar i ampliar el camí avançat en les polítiques municipals transformadores, tot respectant els temps necessaris per a prendre una decisió transcendental per a la ciutat.

Finalment, des de Castelló en moviment ens mostrem optimistes davant el repte de construir un espai de confluència que siga una alternativa viable de govern per afrontar els reptes i les necessitats de la ciutat de Castelló.

Castelló de la plana, a 1 de febrer del 2019.