Carta Municipalista Banner
  • L’agrupació electoral assenyala la demagògia i la manca de coherència del PP en referència a una proposta dels populars que la Llei Montoro impedeix realitzar.

Segons ha conegut la formació ciutadana Castelló en Moviment, el Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló ha esmenat una proposta de l’equip de govern sobre les inversions a realitzar amb el superàvit del 2015. L’esmena demanda la construcció d’una biblioteca al Raval Universitari “quan la Llei Montoro no permet la construcció de nous edificis amb els romanents de l’any anterior. El PP va preferir avantposar el pagament als bancs a construir un servei públic com una biblioteca”, ha declarat el portaveu municipalista Xavi del Señor. La proposta de l’equip de govern i les esmenes es votaran en el proper ple.

Millorar la planificació pressupostària augmentant les partides destinades a la protecció social.

Davant d’aquest fet el portaveu municipalista Xavi del Señor considera que “la demagògia i el populisme del PP no tenen límits. Nosaltres també volem una Biblioteca al Raval Universitari, però aquesta s’haurà de finançar amb el pressupost ordinari perquè les lleis del PP no ho permeten”. Així, assenyalen que la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, batejada com a Llei Montoro, és un obstacle per a executar aquest tipus de propostes. “El partit dretà a Castelló no coneix ni les lleis que aproven a Madrid” ha emfatitzat del Señor.

Finalment, Castelló en Moviment ha recordat que l’existència de superàvits quan la ciutadania viu una greu situació d’emergència social no és una notícia positiva, pel que advoca per millorar la planificació pressupostària augmentant les partides destinades a la protecció social.