El Meu Barri, El Meu Cole
  • La formació ciutadana es posiciona a favor d’habilitar “l’aula panxa” per al curs escolar que s’inicia la setmana vinent. Considera que la reivindicació del barri, tenint en compte les condicions del Raval Universitari, és justa i legítima.

 

Castelló en Moviment, per veu de la seua regidora Paz Beltrán, ha comunicat que dóna suport a la reivindicació del Raval Universitari per habilitar una aula d’Infantil en el Col·legi Vicent Marzà.

Així, Paz Beltrán ha declarat que les més de vint famílies que han de desplaçar-se fora del barri sofreixen un greuge que es mereix la solidaritat de la formació assembleària. Aquest posicionament es produeix després de conéixer que la Conselleria d’Educació ha denegat la petició del barri per ampliar a una aula infantil, la qual es coneix com a “aula panxa”, amb l’objectiu que els alumnes que no han pogut matricular-se al CEIP Vicent Marzà o al CEIP Garcia Grau no hagen de desplaçar-se fora del barri en el qual resideixen.

No val escudejar-se eternament en la nefasta planificació urbanística del PP per seguir sense dotar dels serveis públics que es mereix qualsevol barri.

Al mateix temps, la regidora Beltrán assenyala que la Conselleria i l’Ajuntament haurien d’abordar el problema d’arrel el que suposa “la rehabilitació del Col·legi Vicent Marzà i adequar-lo a les necessitats reals, o bé, una nova construcció en algun terreny de propietat municipal”.

 

Reunió Raval Universitari

El parer de Castelló en Moviment es fa públic just quan la Conselleria d’Educació ha rebutjat oficialment la possibilitat d’habilitar un transport escolar per als alumnes que han de traslladar-se des del Raval Universitari a altres centres educatius de Castelló. Paz Beltrán considera que “no s’estan tenint en compte les necessitats d’un barri amb una situació geogràfica especial, ja que es troba aïllat de la resta de la ciutat per dues grans carreteres i el Riu Sec. No val escudejar-se eternament en la nefasta planificació urbanística del PP per seguir sense dotar dels serveis públics que es mereix qualsevol barri”.