Mani
  • Beltrán demana un impuls a les polítiques d’inerculturalitat a la ciutat.

Castelló en moviment participarà este dissabte 26 d’agost a la manifestació que es celebrarà a les 12:00 en la Plaça Maria Agustina convocada per la comunitat islàmica de les comarques de Castelló com acte de rebuig als atemptats de Catalunya i en defensa de la pau intercultural. A més, la regidora de la formació assembleària, Paz Beltrán, ha assenyala que estos tipus de successos «ens recorden la necessitat de treballar per una ciutat intercultural i inclusiva on l’odi i el terrorisme no tinguen cabuda».

Ens recorden la necessitat de treballar per una ciutat intercultural i inclusiva on l’odi i el terrorisme no tinguen cabuda.

Al voltant de 25 mesquites i col·lectius islàmics de les comarques de Castelló han convocat la manifestació d’este dissabte, «un gran exemple d’aposta per la pau intercultural, la única reacció possible davant este tipus d’atemptats», assenyala Beltran que, afegeix, «les mostres d’odi no es poden respondre amb més odi, hem de treballar per la pau i la inclusió».

Les mostres d’odi no es poden respondre amb més odi, hem de treballar per la pau i la inclusió.

En eixe sentit, la regidora de Castelló en moviment assenyala la necessitat de treballar en el III Pla de Convivència Ciutadana per a la ciutat de Castelló. «És un dels punts de l’Acord del Grau que encara tenim pendent. Els 2 primers Plans servien per corregir dinàmiques excloents per part de l’ajuntament, però en hem de treballar perquè el III Pla signifique una aposta per generar ofertes d’oci i hàbits de socialització interculturals», afegeix Beltrán.