Foto Roda De Premsa 24 01 2018
  • Hem al·legat al Pla General i el Pla Detallat perquè es contemple un Pla d’Habitatge que dote de noves funcions i recursos a l’existent Oficina Municipal d’Habitatge.

Castelló en Moviment ha plantejat al govern municipal que “impulse i atorgue noves funcions a l’existent Oficina Municipal d’Habitatge aprofitant que el Pla General i el Pla Detallat deu contemplar els plans de l’Ajuntament per a garantir el dret a l’habitatge.”

El regidor de la formació assembleària, Xavi del Señor, recorda que “l’habitatge és un eix central per a Castelló en Moviment també per a aprovar el Pla General. Ampliar i gestionar el parc municipal d’habitatge públic, o desenvolupar programes per a les famílies desnonades demanda una Oficina Municipal dotada de més recursos i més personal”. Aquesta petició Castelló en Moviment l’ha registrada com a al·legació al Pla Detallat. Es tracta d’una de les deu al·legacions que han presentat a aquest document normatiu.

l’habitatge és un eix central per a Castelló en Moviment també per a aprovar el Pla General. Ampliar i gestionar el parc municipal d’habitatge públic, o desenvolupar programes per a les famílies desnonades demanda una Oficina Municipal dotada de més recursos i més personal

Del Señor explica que “delegar en els interessos del sector privat la planificació de l’habitatge públic seria un greu error d’aquest Ajuntament. Cal que l’administració pública estudie les necessitats i demandes d’habitatge i programe les actuacions per a tindre un parc públic municipal que garantisca aquest dret constitucional. A més, aquest Pla hauria de dotar de noves competències i recursos l’existent Oficina Municipal d’habitatge. Hem de seguir treballant per construir una administració al servei dels drets de la ciutadania.”

D’altra banda, la formació municipalista demana a l’alcaldessa que explique la seua proposta de convertir a l’Ajuntament en promotor d’habitatge social per a ampliar el parc públic. Segons del Señor “aquesta mesura anunciada per Marco, que comptaria amb el vistiplau de Castelló en Moviment, requereix estudiada en detall i llançar una proposta amb possibilitats de ser duta a terme, tot i que sospitem que les declaracions de l’alcaldessa obeeixen més a un anunci electoralista que a una preocupació real pel problema d’habitatge que pateix Castelló”.