Auditoria
  • L’agrupació ciutadana ha valorat les declaracions del PP sobre l’última compareixença. A més, critiquen que Alberto Fabra haja declinat comparéixer en la Comissió quan no consta que realitze cap activitat en el Senat.

Castelló en Moviment ha valorat les reaccions del PP després de la segona sessió de la Comissió d’Investigació de la Junta de festes.

El regidor municipalista Iñaki Vallejo ha mostrat la seua satisfacció amb les declaracions del PP, els quals asseguren que emprendran accions si es desprenen irregularitats del procés que està seguint la Comissió d’investigació. Vallejo assenyala que «ens congratula que per fi el PP accepte que en l’època en què governaven la gestió de les Festes pot ser no es fea de forma correcta». De fet, durant la sessió del passat dijous 10 de novembre el portaveu popular, Pérez Macián, es va desvincular de les possibles irregularitats en la gestió comptable de la Junta de Festes entre 2008 i 2015, tal com recullen els mitjans de comunicació.

Segons consta en la web del Senat, Fabra no ha fet cap intervenció, ni ha presentat cap iniciativa des que representa als valencians en el Senat.

A més, Vallejo ha valorat que l’ex alcalde Alberto Fabra haja declinat assistir a la Comissió. «Segons consta en la web del Senat, Fabra no ha fet cap intervenció, ni ha presentat cap iniciativa des que representa als valencians en el Senat. Deu tindre una agenda prou lliure per a assistir a la Comissió» ha declarat el regidor.

Respecte a les compareixences de l’última sessió es va ratificar que el Mesó de la Tapa, com també la carpa alemana i la Fira Alternativa, es concedien a dit, el que Castelló en Moviment considera «un greuge per a la resta d’hostelers de la ciutat». A més, de nou es va evidenciar el vincle en la família de l’ex president de la Junta de festes, Jesús López, ja que el seu fill formava part de l’Associació que gestionava el Mesó de la cervesa, i una de les seues empreses contractava el personal. Una forma d’operar semblant a la carpa Alemana, presidida per Maria López, filla de l’expresident.