Per Una Gestió Comú De La Piscina
  • Vallejo preguntarà pel deute de 200.000 euros de la concessionària amb l’Ajuntament.
  • Vallejo indica que la privatització d’aquest servei públic s’ha demostrat ruïnosa.

La gestió de la piscina provincial és un dels temes que l’agrupació electoral porta en la seua agenda per al ple de l’Ajuntament. Castelló en Moviment considera que “el Patronat d’esport podria assumir la seua gestió amb noves fórmules que involucren a la ciutadania després del fracàs que ha suposat la privatització per part de la Diputació Provincial. Així ho demanarem en el ple”.

La Piscina Provincial es va privatitzar l’any 2003, baix la presidència de Carlos Fabra, amb una adjudicació per 20 anys a l’empresa Aiguagest SL a canvi d’un cànon per l’explotació de 66.000 euros anuals. Actualment, l’empresa s’ha declarat en concurs i la Diputació ha intervingut per recuperar el seu control.

Aquesta concessionària està en el llistat de grans morosos de la ciutat. No ens podem quedar de braços plegats veient com la ciutadania perd 200.000 euros.

El regidor a l’Ajuntament per Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, ha informat que “sol·licitarem que l’Ajuntament demane a la Diputació la seua cessió amb la fórmula legal oportuna i així aconseguir que entre dins el circuit d’instal·lacions esportives municipals”.

Vallejo, que també és diputat provincial, ha explicat que “aquesta concessionària, com tantes altres, està en el llistat de grans morosos de la ciutat. No ens podem quedar de braços plegats veient com la ciutadania perd els 200.000 euros que deuen a l’Ajuntament. Per això demanarem en el ple la implicació del govern municipal per resoldre la situació”.

Estem davant la privatització fallida d’un servei que mitjançant la gestió pública oferiria qualitat per a tots els ciutadans.

La privatització de la Piscina Provincial sempre ha estat molt qüestionada pels alts preus dels seus abonaments. Vallejo afegeix entre els arguments per a justificar un canvi de model en el seu funcionament “la incertesa que pateix la plantilla i les usuàries. Estem davant la privatització fallida d’un servei que mitjançant la gestió pública oferiria qualitat per a tots els ciutadans”.