Per Una Gestió Comú De La Piscina

L’agrupació electoral proposa revertir la privatització de la Piscina Provincial mitjançant la gestió municipal del Patronat d’esports.

Aquest divendres 28 de juliol s’ha celebrat el Consell Rector del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Castelló. El Patronat d’esports és l’organisme
públic que s’encarrega de la gestió de les instal·lacions esportives del consistori municipal.

EL representant de la formació municipalista en el Patronat, Benito Pérez, ha informat que en la reunió d’aquest Consell el seu grup polític ha manifestat la voluntat «perquè el govern municipal s’involucre en la recerca de solucions a la crítica situació que ha generat la privatització d’aquest servei públic».

Des de Castelló en Moviment han expressat en diverses ocasions la seua proposta. Es tracta d’un model públic de gestió que involucre a la comunitat en el seu funcionament. Després de fer un prec al regidor d’esports en el passat ple de juliol de l’Ajuntament, l’agrupació electoral ha traslladat la seua demanda al Patronat.

El regidor i diputat de la corporació provincial, Iñaki Vallejo, considera que «l’Ajuntament deu activar-se i abandonar aquesta postura contemplativa. Castelló en Moviment no ens anem a quedar de braços plegats observant com el PP desmantella un servei esportiu que pertany a la ciutadania».