Correus
  • L’agrupació electoral ha demanat a la Direcció Territorial de Correus solucions als retards en el lliurament de la correspondència i les notificacions municipals davant les queixes veïnals i la manca de personal que denuncia el sindicat CGT.

Des que es va iniciar la legislatura el repartiment de la correspondència ha estat una de les preocupacions de l’agrupació electoral. «Des de fa mesos rebem queixes sobre retards per part dels veïns, mentre entitats sindicals com la CGT alerten de la sobrecàrrega de feina que tenen perquè no es cobreixen baixes ni permisos» ha informat la regidora Anna Peñalver.

Aquests fets han portat a la formació municipalista a traslladar la seua preocupació a Blas Barbadillo, Director Territorial de Correus en la zona de Castelló. «L’Ajuntament també està afectat perquè el lliurament de les notificacions municipals el realitza Correus» ha assenyalat Peñalver, pel que han exigit que se solucione al més aviat possible, «posant en marxa les mesures necessàries per a gaudir d’un servei de qualitat d’acord amb la Llei Postal i els drets de la ciutadania».

A més, han sol·licitat a la Direcció Territorial de Correus un informe sobre el compliment de la citada llei pel que fa als terminis i condicions en el repartiment de les notificacions municipals.

Els municipalistes han recordat que entre les actuacions que han portat a terme es troba l’aprovació per part del ple de l’Ajuntament d’una Declaració Institucional, el passat juliol del 2015, en què es denunciava la manca de personal «el que posa en perill el servei postal a la nostra ciutat, tant pel que fa al repartiment com l’atenció al client, el que vulneraria drets de la ciutadania» ha assenyalat la regidora. «La nostra voluntat és contribuir a millorar la qualitat dels serveis públics» ha finalitzat la integrant de Castelló en Moviment.