Declaracions Regidors
  • El regidor Del Señor demana transparència en els plans per atraure noves empreses químiques en els terrenys del Grau.
  • Sol·liciten una trobada oberta junt amb responsables de la Generalitat per a resoldre els dubtes del veïnat.

La formació assembleària, Castelló en Moviment, ha sol·licitat en comissió informativa de l’Ajuntament de Castelló que es realitze un acte en el Grau amb la participació de l’alcaldessa, Amparo Marco, i representants de la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu d’explicar quines noves inversions volen atraure al polígon del Serrallo.

Aquesta demanda l’han realitzat arran del viatge institucional i comercial del president de la Generalitat, Ximo Puig, a la Xina i el Japó. En la roda de premsa que va fer a Castelló de la Plana junt amb l’alcaldessa, Amparo Marco, el president de la Generalitat va informar que faria una compareixença en les Corts per a informar dels resultats d’aquest viatge. Aquesta compareixença es realitzarà aquest dijous.

En aquesta compareixença considerem oportú la presència d’algun responsable autonòmic coneixedor dels resultats d’aquest viatge institucional i comercia

El prec dels municipalistes sol·licita que siga l’alcaldessa de Castelló qui comparega en una reunió oberta als veïns i les veïnes del Grau per a explicar a la població els plans municipals per a atraure noves empreses químiques al Grau. A més, afegeix Del Señor que «en aquesta compareixença considerem oportú la presència d’algun responsable autonòmic coneixedor dels resultats d’aquest viatge institucional i comercial per també abordar els plans de la Generalitat per portar noves empreses químiques al Serrallo. La població mereix transparència».

El regidor de Castelló en Moviment i veí del Grau, Xavi del Señor, ha explicat que «atés que l’estratègia per recaptar inversors afecta especialment el polígon del Serrallo, pensem que la població del Grau també mereix una compareixença pública amb un torn obert de preguntes a la ciutadania per a explicar els objectius i resultats del viatge i resoldre dubtes. Al capdavall, són els majors afectats per l’activitat que es produeix en aquest polígon».