Foto Roda De Premsa 24 01 2018
  • La formació assembleària ha informat de la seua determinació per a aprovar el Pressupost municipal sempre què contemple mesures útils.
  • Valora el Pressupost com una cita decisiva per a superar l’embarrancament de les últimes setmanes.
  • Proposa 3 mesures valorades en 6,5 milions d’euros.

Castelló en moviment té 3 grans eixos per a introduir en el Pressupost municipal de l’any vinent. El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, ha explicat que són “la compra d’habitatge per ampliar el parc municipal d’habitatge social en règim de lloguer amb 1 milió d’euros, el Pla d’Inversions Bàsiques per a millorar els nostres barris amb 5 milions i el Parc Agrari per a promoure nous nínxols productius econòmicament justos amb 0,5 milions d’euros”.

El portaveu de l’agrupació electoral ha detallat que “aquesta setmana hem posat en comú les nostres propostes amb el govern. La nostra determinació és aprovar el Pressupost sempre què contemple mesures útils per avançar en el dret a la ciutat”. Des de la formació assembleària valoren que el Pressupost és “una de les últimes oportunitats que té el Pacte del Grau per demostrar a la ciutadania que la confiança que van dipositar en nosaltres ha servit per a millorar la ciutat i les seues condicions de vida”.

Estem davant una de les últimes oportunitats que té el Pacte del Grau per demostrar a la ciutadania que la confiança que van dipositar en nosaltres ha servit per a millorar la ciutat i les seues condicions de vida

Xavi del Señor ha valorat de forma positiva que “superem la fase d’hibernació en què el govern municipal ha posat el Pacte del Grau aquestes últimes setmanes, relaxem l’ambient crispat que promou la bancada d’una dreta radicalitzada i progressem en aspectes fonamentals com l’habitatge, el medi ambient o la millora dels nostres barris. El Pacte del Grau ha de prosperar amb els ànims recarregats, des de la proposició i el realisme, amb el dret a la ciutat com a nucli fonamental”.

Aquest final de legislatura per al regidor és una oportunitat perquè “desencallem aquelles qüestions embarrancades i trepitgem amb força per deixar una empremta ambiciosa en la ciutat. El pressupost pot ser el desllorigador del Pacte del Grau en tant que és una cita decisiva per al canvi polític i el rumb de Castelló. Per part de la nostra agrupació treballem per estar a l’altura de la confiança i les expectatives de la ciutadania”.